• Nedsat pris
Paul Rich herreur - Signature Deep Blue test
Paul Rich herreur - Signature Deep Blue test

Paul Rich - Signature Deep Dive

På lager
949,00 kr. 1.649,00 kr. -700,00 kr.
Inkl. moms - Levering 1-2 dage

Paul Rich Deep Dive ur. 

Paul Rich er super brandet fra New York som har taget verden med storm. Især deres topmodel som hedder Signature. Det er et modigt, flot, elegant og helt igennem fantastisk ur. Det er lavet i rustfrit stål og er kendetegnet med det utrolige spil mellem den kraftige lænke og den helt unikke ur skive. Uret er med Japansk Quartz, selvlysende visere, har dato funktion er vandafvisende 5ATM. Det er simpelthen et ur der skal opleves. Denne model Paul Rich Signature Deep Dive har den mest utrolig blå ur skive som ikke kan beskrives med ord.

  • Fri fragt Fri fragt
  • Prisgaranti Prisgaranti
  • Dansk webshop Dansk webshop
  • Webshop Mærket Webshop Mærket
  • 2års garanti 2års garanti
  • 100% originale ure 100% originale ure
  • Miljøvenlig pakning Miljøvenlig pakning

Beskrivelse

Paul Rich er super brandet fra New York som har taget verden med storm. Især deres topmodel som hedder Signature. Det er modigt, flot, elegant og helt igennem fantastisk ur. Det er lavet i rustfrit stål og er kendetegnet med det utrolige spil mellem den kraftige lænke og den helt unikke ur skive som fås både i sort, blå og grøn. Uret er med Japansk Quartz, selvlysende visere, har dato funktion er vandafvisende 5ATM. Der er kun brugt de bedste materialer hele vejen igennem og det er simpelthen et ur der skal opleves. 

Paul Rich Signature er en linje som er indbegrebet at luksus livet i New York, Los Angles og Miami. Fra første sekund du tager dit Paul Rich Signature ur på, vil du føle dig lidt skarpere og mere tiltrækkende. Du kan være sikker på at med et ur fra Signature linjen at du vil få opmærksomhed, da det er stort ur på 45mm som er maskulint og utroligt smukt. 

Denne model Paul Rich Signature Deep Blue har den mest utrolig blå ur skive som bare skal ses. Der er virkelig blevet brugt meget energi og penge på at få sådan en dyb blå farve og spil i hele ur skiven.

Her er hvad ur eksperterne sagde da de prøvede Paul Rich Signature Deep Blue første gang https://www.youtube.com/watch?v=4Df74JGKKcM

 

Produktoplysninger

Køn
Herre
Materiale
Rustfri stål
Farve
Blå
Sølv
Diameter
45
Tykkelse
11 millimeter
Urværk
Quartz
Rem materiale
Lænke
Vandtæt/vandafvisende
5ATM
Funktioner
Dato & tid
Glas
Mineral
Pakning
Boks
Brand
Paul Rich
Selvlysende visere / Lumen
Ja
EAN
1
29

Anmeldelser

Ingen anmeldelser

Du vil eventuelt også synes om

Vi benytter cookies – ved at bruge vores side accepterer du brugen af
cookies som beskrevet i vores handelsbetingelser.