• Nedsat pris
Armani Emporio  - Classic AR1893
Armani Emporio  - Classic AR1893

Emporio Armani - Classic AR1893

På lager
1.399,00 kr. 2.025,00 kr. -626,00 kr.
Inkl. moms - Levering 1-2 dage

Emporio Armani Classic AR1893

Emporio Armani Classic AR183 er et super flot klassisk og elegant guldur. Uret er udført i forgyldt rustfri stål og har en flot skinnende sort urskive. Uret har 3 kronografer. Uret måler 43 og 12mm i tykkelsen. Armani Classic AR1893 herreuret passer rigtig fint til business looket men også det mere casual jeans og en t-shirt. Flot guld ur i italiensk design med et eksklusivt og sporty twist.  

Luxur.dk har prisgaranti på alle Emporio Armani herreure så du er sikker på at du køber dit ur til det laveste pris. Alle Emporio Armani herreure kommer i original boks og emballage. 

Se alle vores Armani ure her. 

  • Fri fragt Fri fragt
  • Prisgaranti Prisgaranti
  • Returret - julegaver byttes frem til 6 Jan. Returret - julegaver byttes frem til 6 Jan.
  • Dansk webshop Dansk webshop
  • Webshop Mærket Webshop Mærket
  • 2års garanti 2års garanti
  • 100% originale ure 100% originale ure
  • Miljøvenlig pakning Miljøvenlig pakning

Beskrivelse

Paul Rich er super brandet fra New York som har taget verden med storm. Især deres topmodel som hedder Signature. Det er modigt, flot, elegant og helt igennem fantastisk ur. Det er lavet i rustfrit stål og er kendetegnet med det utrolige spil mellem den kraftige lænke og den helt unikke ur skive som fås både i sort, blå og grøn. Uret er med Japansk Quartz, selvlysende visere, har dato funktion er vandafvisende 5ATM. Der er kun brugt de bedste materialer hele vejen igennem og det er simpelthen et ur der skal opleves. 

Paul Rich Signature er en linje som er indbegrebet at luksus livet i New York, Los Angles og Miami. Fra første sekund du tager dit Paul Rich Signature ur på, vil du føle dig lidt skarpere og mere tiltrækkende. Du kan være sikker på at med et ur fra Signature linjen at du vil få opmærksomhed, da det er stort ur på 45mm som er maskulint og utroligt smukt. 

Denne model Paul Rich Signature Deep Blue har den mest utrolig blå ur skive som bare skal ses. Der er virkelig blevet brugt meget energi og penge på at få sådan en dyb og unik sort/blank farve og spil i hele ur skiven.

Her er hvad ur eksperterne sagde da de prøvede Paul Rich Signature Carbon første gang se med fra 3.00 min inde i videoen https://www.youtube.com/watch?v=Q-RPNb1xnLc

 

Produktoplysninger

Køn
Herre
Materiale
Rustfri stål
Farve
Guld
Sort
Diameter
43
Tykkelse
12 millimeter
Urværk
Quartz
Rem materiale
Lænke
Vandtæt/vandafvisende
5ATM
Funktioner
Tid
Glas
Mineral
Pakning
Boks
Brand
Emporio armani
670

Anmeldelser

Ingen anmeldelser

Du vil eventuelt også synes om

Vi benytter cookies – ved at bruge vores side accepterer du brugen af
cookies som beskrevet i vores handelsbetingelser.