Top 10 herreure - De 10 mest populære herreure i 2019

Denne artikel er skrevet af ur-ekspert og gæste blogger Johanne Andreasen som til daglig arbejder i Danmarks mest eksklusive ur handler ”Klarlund”. Hun fortæller her om hvad som kommer til at hitte i 2019 samt hvilke ur trends vi går imod. Længere nede i artklen kan se oversigt over Top 10 herreure 2019. De mest populære herreure i 2019.Ofte starter disse trends blandt verdens dyreste ur mærker såsom Patek Philippe, Audemar Piguet, Rolex mere flere. Dog er det de færreste der har råd til et ur der koster 100.000-5.000.000DKK. Men disse brands er gode som brug af indikator af hvad som vi kan forvente af fremtiden. Lidt lige som når man ser modeshows, hvor der er ofte er nogle vilde outfit. Mange af disse outfit vil aldrig komme på hylderne i modebutikkerne, men der er små detaljer, trends, farver samt materialevalg som skinner igennem og danner grundlag for fremtidens nyeste mode- og urtrends.

Ur trend 2019 - Grønne og blå urskiver

Grønne og blå urskiver bliver/er i 2019 kommet for at blive. Der må godt være lidt mere farver og bling bling over herreuret i 2019. Gerne masser af detaljer, kronografer, forskellige materialer og især mere farvestrålende urskiver. Denne trend kommer især fra det faktum at mange af meget eksklusive ur-brands har lavet limit edition modeller fx Rolex med Grønne diamanter osv. Dette smitter af på resten af ur verdenen og det vil tydeligt kunne ses i denne top 10 herreure 2019. Det er også blevet mere ”okay” for mænd at gå med mere farvestålende ure og endda med sten (krystaller/diamanter). Faktisk bliver flere og flere ure unisex. Man vil også her i Top 10 herreure 2019 listen kunne se flere modeller, som egentlig både kan bæres af mænd og kvinder.

Ur trend 2019 - Guldure til mænd

I 2018 var Rosaguld det helt store hit til kvinder, nu er det så blevet mændenes tur; rosaguld og guldure til mænd bliver det helt store hit i 2019. Denne trend skinner også igennem på Top 10 herreure 2019 listen nedenfor. Før i tiden var det kun ”Mafiabosser” og folk fra Sydeuropa der gik med guldure, men den tid er slut. Det er/bliver super hot i 2019 at have helt eller delvis guld ure på. Det passer også fint sammen det trenden om flere ure bliver mere unisex.

Ur trend 2019 - Minimalistiske og klassiske herreure

Nogle af de tendenser vi ser indenfor herreure er at urene går i 2 retninger. Enten bliver de meste minimalistiske ingen tal, ingen logo osv. Dette var noget af den trends Daniel Wellington allerede startede tilbage i 2015 hvor han lancerede sine minimalistiske ure. I dag er der dog kommet mange flere nye ur brands på banen som er endnu mere minimalistiske og den trend og tendens vil vi også se fortsætte i 2019. For eksempel et brand så som som ”Anonymous D. hvor der ofte ikke er logo på urene. Se dem her.

TOP 10 listen herreure 2019

Se flere blog indlæg

Kommentar (0)

Ingen kommentar på nuværende tidspunkt

Ny kommentar

Vi benytter cookies – ved at bruge vores side accepterer du brugen af
cookies som beskrevet i vores handelsbetingelser.