Hos Luxur.dk gør vi alt for at holde leveringstiden nede. Vi pakker alle ordre så hurtigt som muligt. Hvis endelig i kommentarfelt ved bestilling, hvis uret skal bruges inden en specifik dato. fx. hvis det er en gave. Her nedenfor kan du se mere om vores leveringsmetoder, leveringstider samt priser. Du er altid velkommen til at kontakte os på info@luxur.dk hvis du nogle specielle ønsker til din levering.  

Leveringstid

Typisk 1-2 hverdage

Langt de flest af vores ure har en leveringstid på 1-2 hverdage. 

Fra fjernlager 5-6 hverdage

Nogle ure har vi på vores fjernlager, og derfor kan der gå 5-6 hverdage inden du modtager dit nye ur.

Leveringstid

ALTID FRI FRAGT

Når du køber et ur hos Luxur.dk har du altid mulighed for at få fri fragt uanset prisen på uret. Det synes vi er mest fair. 

Pakkeshop - Gratis

Vi kan leverer til DAO eller GLS pakkeshop. Det er altid gratis. 

Omdeling - Gratis eller 29kr

Vi tilbyder at du kan få leveret dit ur direkte hjem til dig eller din arbejdsplads gratis med omdeling via DHL og UPS eller GLS erhverv. 

GLS privat med omdeling koster 29kr.  

Luxur.dk sender med

Tracking og kontakt

Når du køber et ur på Luxur.dk vil få et trackingnummer, så du hele tiden kan følge varen og se, hvornår den ankommer. Ved nogle ordrer kan du vælge, om forsendelsen skal være med eller uden omdeling. Har du ikke modtaget dit ur indenfor syv dage fra du har bestilt det, så tag venligst kontakt til os på info@luxur.dk. Hvis du modtager en pakke med forkert indhold bedes du venligst straks tage kontakt til info@luxur.dk, så vi kan få rettet op på fejlen. Modtager du en pakke som ser ud til at have været åbnet, bedes du venligst tage billeder af dette og sende til info@luxur.dk ved modtagelsen af pakken. Tak. 

Vi glæder os til at levere et ”flot ur til en fair pris” til dig.

De bedste hilsner

Steen og Jacob

Vi benytter cookies – ved at bruge vores side accepterer du brugen af
cookies som beskrevet i vores handelsbetingelser.