Herreure
Herreuret er mandens vigtigste accessory, og det afspejler stil og personlighed. Der findes tusin-devis af herreure i alle prisklasser og brands, og det kan være en jungle at finde rundt i. Hos luxur.dk har vi samlet et udvalg af designerherreure i god kvalitet, flot design og til enhver penge-pung. Vi har både herreure fra kendte brands og upcoming brands.

Fælles for alle vores herreure er, at de er i høj kvalitet og at de afspejler tidens trends og mode. Vi har designerure, men ikke kun fra mest kendte urdesignere. Vi har valgt en del herreure ud, som har kant og vildt design. I dag har mænd forskellige ure til forskellige lejligheder. For eksempel et enkelt og klassisk herreur til hverdag og job.

Udover de brands, designs og modeller af herreure, vi har på webshoppen, har vi tæt kontakt til nogle af verdens største urproducenter og har mulighed for at skaffe en specifik model hjem, hvis det ønskes. Vi har herreure med læderrem, gummirem og lænke eller med mekanisk urværk og quartz-urværk.

Billige herreure
Vores herreure ligger i prisklassen 300 kr. - 50.000 kr. Vi bestræber os på, altid at have Danmarks billigeste priser på vores herreure, og vi har prisgaranti på alle vores modeller. Derudover har vi løbende tilbud på forskellige modeller, hvor du kan gøre en ekstra god handel.

Køb herreure online
Det kan være svært at overskue urmarkedet, og derfor gør vi det lettere at købe herreure online.  Med vores filtre kan du let overskue og udvælge de herreure, som passer til dit prisniveau, stil, størrelse og så videre. Du slipper for, at skulle besøge flere fysiske butikker og kan nemt sidde foran computeren og købe det perfekt herreur online. Vi har fri fragt på de fleste ure og hurtig leveringstid. Derudover har vi returret, hvis du gerne prøve uret først sammen med et bestemt sæt tøj.

Vi benytter cookies – ved at bruge vores side accepterer du brugen af
cookies som beskrevet i vores handelsbetingelser.