Dameure
På luxur.dk finder du et stort udvalg af dameure fra både kendte brands og upcoming brands. Vi har tilpasset vores sortiment af dameure, så der både er modeure, ure med kant og feminine ure. Smykker og ure er kvindens vigtigste accessories, og et ur, som passer til outfittet, understreger din personlige stil og dit visuelle udtryk. Luxur.dk ønsker, at gøre det muligt for kvinder at have råd til et flot designerur eller flere ure, så du kan have et ur til forskellige lejligheder og outfits. Derfor har vi dameure i alle prisklasser fra 299 kr. og opefter. Alle vores ure er i høj kvalitet.

Der er mange meninger om, hvordan et smukt dameur skal se ud. Du vil helt sikkert finde nogle dameure på vores webshop, som du synes er flotte, og du vil sikkert også finde nogle dameure, der ikke falder i din smag. Ved hjælp af vores filtre kan du nemt sortere dameurene efter størrelse, farve, pris, rem og mærke, så du kan finde frem til det perfekt ur for dig. På vores blog kan du læse mere om tips og tricks til udvælgelse af det perfekte dameur og finde indlæg om de forskellige stilarter, der findes indenfor dameure. Gå til bloggen her: ”Stilarter – Dameure”
Udover de brands, designs og modeller af dameure vi har på webshoppen, har vi tæt kontakt til nogle af verdens største urproducenter og har mulighed for at skaffe en specifik model hjem, hvis det ønskes. Tøv ikke med at skrive til os, hvis du har nogle specifikke ønsker.  

Billige Dameure
God stil behøver ikke at koste kassen. Vi har dameure til enhver pengepung, og vi synes, at kvinder skal have mulighed for at have mere end ét flot designerur. Derfor har vi kvalitetsure til overkommelige priser. Hos Luxur.dk har vi prisgaranti på de fleste ure. På vores webshop finder du ure, hvor du betaler for kvaliteten og ikke mindst brandet, men du finder også ure af høj kvalitet, hvor designerne bag satser på et billigere prisniveau.

Køb dameure online
Det kan være en umulig opgave at overskue urmarkedet for dameure. Vi har gjort det let at købe dameure online, og du slipper for at skulle besøge flere fysiske butikker, hvor de ikke nødvendigvis har den model, du er på udkig efter. På vores webshop kan du nemt se hvilke dameure, der er på lager samt se leveringstiden. Du kan sidde foran computeren og købe det perfekte dameur online. Vi har fri fragt på de fleste ure og hurtig leveringstid. Derudover har vi returret, hvis du gerne se uret sammen med et bestemt sæt tøj.

Vi benytter cookies – ved at bruge vores side accepterer du brugen af
cookies som beskrevet i vores handelsbetingelser.