Lacoste
Lacoste-ure er supersporty og cool mode-ure fra det franske kæmpebrand Lacoste. Kombinerér det klassiske med et sporty twist og alt sammen til en fair pris og i en meget høj kvalitet. Luxur.dk har et kæmpeudvalg af Lacoste-ure.

Michael Kors
Michael Kors er et kendt mærke i modeindustrien. De seneste år er brandet også blevet kendt og anerkendt i ur-verdenen. Michael Kors er indbegrebet af mode-ure i topkvalitet. Michael Kors-ure følger modens trends, men urene holdes stadig i et tidsløst design og klassiske former og modeller.

ZBros
ZBros – designer-ure fra Milano.
ZBros er et kækt, ungt ur-mærke fra 2016, som har taget især Italien, Spanien og Skandinavien med storm. Brandet er skabt af brødrene Davide og Andrea fra Milano. Ur-mærket har masser af kant, lækre detaljer og det er kræs for øjnene. Inspirationen kommer fra det pulserende high-end liv i Milano, Rom og Madrid.

Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger ure til Danmarks skarpeste priser på alle Tommy Hilfiger herreure og damure. Du finder et stort udvalg af Tommy Hilfiger ure herunder. Vi har prisgaranti på alle vores Tommy Hilfiger ure samt fri fragt ved køb for over 900kr. Alle Tommy Hilfiger ure kommer i Original emballage og ur boks.

Casio
Casio retro ure. De digitale ure fra Casio er blevet super populære igen i dag, selvom de første gang kom på markedet for ca. 35år siden. Modellerne har ikke ændret sig. Der er kommet flere farver til serien af Casio retro ure, men selve uret er det samme og har den originale og coole stil fra 80’erne og 90’erne.

Vejrhøj
Vejrhøj er skabt af danske Janus Aarup i 2014. Flere af Vejrhøjs ure er designet af den tidligere Georg Jensen-designer Bo Bonfils. Alle Vejrhøj-urene er unikke, da de er lavet træ, så der findes ikke to ens.

Versace
Versace Versus urene er fra modehuset Versace. Versus urene er kendt for deres fokus på innovation samt anderledes design. Et Versace Versus ur er dem der ønsker et mere individuelt og unik ur. Versace Versus er designet med vildskab og passion. Der er udelukkende brugt de bedste materialer kombineret med Versace eksklusive og unikke design.

Paul Rich
Paul Rich – ”Born in New York, worn across the world”. Luxur.dk er den eneste danske webshop, som har Paul Rich-ure i sit sortiment. Vi har prisgaranti på alle vores Paul Rich-ure og hurtig 1-2 hverdages levering. Paul Rich er et af verdens hurtigst voksende ur-brands og med god grund.
Hugo boss
Hugo Boss er ét af verdens mest kendte modebrands. Luxur.dk har et stort udvalg af Hugo Boss-ure. Urene er af højeste kvalitet, og der er kræset for detaljen. Alle vores Hugo Boss-ure er naturligvis ægte, og de kommer i originale ur-bokse. Tysk Kvalitet til en fair pris.
New York Incredibles
Du kan som det eneste sted i Danmark købe de eksklusive NY Incredibles ure hos Luxur.dk. NY Incredibles er håndværk i verdensklasse samt eksklusivt design. Designet i New York, men brandet er fra Amsterdam. Se hele den flotte kollektion af NY Incredibles.
Anonymous D.
Unikke ure fra upcoming ur-designere
Anonymous D. står for Anonymous Designers - anonyme designere. Brandet er underground og virkeligt spændende. Det er skabt af et kollektiv af hundrede forskellige up-coming ur-designere fra hele verden, som går imod tendensen om at flashe et logo. De fleste af de ure, de designer, er derfor uden logo eller har et meget diskret logo. Her kan du virkelig få et ur, der følger de nyeste trends indenfor ur-design og altid til en fair pris.
Mark & Jones
Hipt, klassisk og stilrent ur-brand fra New York. Mark & Jones ur mærket er et ungt brand fra 2015, men har taget New York og Paris med storm. Mark & Jones har lige åbnet en design afdeling i Paris også. Det er et upper-class brand i eksklusivt design hvor der er brugt luksus materialer, fx er flere Mark & Jones ure belagt med 18 karat guld. 
Emporio Armani

Armani er indbegrebet af mode, luksus og elegance. Luxur.dk har et stort udvalg af både klassiske Armani-ure samt Armani-ure med lidt mere kant. Armani er skabt for mere end 40 år siden af Giorgio Armani, og ligesom alle Armanis andre produkter, er deres ure også af højeste kvalitet. Luxur.dk har hurtig levering på alle Armani-ure samt prisgaranti.

Olivia Burton

Olivia Burton er kendetegnet på Fugle, blomster, 3-D bier kombineret med elegante rosa, hvide og guld urkasser og urlænker, så har du indbegrebet af Olivia Burton urene. Olivia Burton er et super hurtigt voksende urbrand fra London. Urmærket har især taget hele Skandinavien med storm. Olivia Burton urene er super unikke og har deres helt egen stil. Der er fokus på det feminine design og farver.

Tag Heuer

Tag Heuer er indbegrebet af eksklusive Schweiziske sportsure. Tag Heuer har lavet eksklusive ure siden 1860 og har skabt nogle af de mest ikoniske og eftertragtede ur-klassiskere i verdenen. Hos Luxur.dk har vi et udvalg af nogle de mest kendte og bedst sælgende Tag Heuer ure.

Calvin Klein

Her finder du et stort udvalg af Calvin Klein ure. Det er et brand som henvender sig til begge køn. Herreurene fra Calvin Klein er produceret af de absolut bedste materialer og urene produceres i dag i Schweiz. Udvalget af Calvin Klein herreure, omfatter både det som vi vil betegne som modeure, samt klassisk herreure. Kollektionen omfatter også Calvin Klein dameure.