Luxur.dk - Flot ur - Fair pris

Vi har skabt Luxur.dk, fordi vi selv har prøvet at købe os fattige i dyre designerure. Det var dejligt at pakke ud og tage luksusvaren på, men glæden ville have været ligeså stor, hvis vi havde fået et nyt lækkert ur, som kun kostede en tiendedel af prisen.

Vi synes alle skal have råd til et flot ur. Derfor er vores slogan: "Flot ur - Fair pris”. Vi er to ur-nørder fra Herning, som har samlet ure fra hele verden. Vores interesse i ure startede som en hobby og er nu blevet til en passion, vi bruger al vores tid på og brænder for. Vi har besøgt et utal af ur-messer, været i tæt dialog med ur-designere og udvalgt ure i en høj kvalitet, som vi personligt synes er flotte og som ikke koster kassen. Det er en fornøjelse for os at gøre det muligt for vores kunder at få råd til flere ure, så de kan have et flot designer-ur, som passer til forskellige lejligheder.

Vores udvalg af ure ændrer sig hele tiden og der kommer løbende nye modeller til fra hele verden. I kraft af vores vores store passion for ure opfanger vi konstant de nyeste trends. Vi vil gerne lytte til vores kunder, og derfor har vi ofte nye indlæg på vores blog, Instagram og Facebook, hvor vi spørger ind til dine ønsker og laver afstemninger omkring hvilket ur, du gerne vil se i vores sortiment. Her kan du også finde svar på generelle spørgsmål, som mange har, når de skal købe ur. Disse indlæg vil være at finde på vores blog.

Luxur.dk er ikke begrænset af et antal bestemte brands. Vi udvælger de ure, som vi synes er flotte og som har en fair pris og høj kvalitet. Derfor vil der være ure i prisklasser fra få hundrede kroner og op til flere tusind kroner på vores website. Uanset prisklasse vil vi altid yde en professionel service og kun tilbyde ure i en kvalitet, vi kan stå inde for, og som er så flotte, at vi selv ville gå med dem.

Vi ser frem til at give dig en flot klokke på dit håndled.


De bedste hilsner

Luxur.dk - Flot ur - Fair pris

Steen og Jacob fra Luxur.dk

Vi benytter cookies – ved at bruge vores side accepterer du brugen af
cookies som beskrevet i vores handelsbetingelser.