Med sloganet 'Flot ur – Fair pris' vil vi slå fast, at du skal kunne vælge et designer-ur uden at betale overpris for det. Luxur.dk har prisgaranti på de ure, vi har i vores sortiment, så du kan handle på vores webside vel vidende, at du får den billigste pris. Du behøver ikke besøge en andre fysiske eller online ur-butikker, da vi allerede har gjort researchen for dig. Du vil altid finde den billigste pris hos Luxur.dk. 

Vi holder et vågent øje med vores konkurrenter og justerer løbende priserne på vores ure for at sikre os, at det ur, du ønsker, er billigst hos Luxur.dk. Vi sammenligner priser hos danske butikker og webshops. Skulle du finde et ur i vores sortiment, der er billigere et andet sted, matcher vi prisen eller betaler differencen. Din henvendelse vedrørende prisgaranti kan ske, inden du afgiver din ordre eller senest 14 dage efter, du har afgivet din ordre. Fremsend venligst dokumentation på, at den 100 procent identiske vare kan fås billigere et andet sted. Du bedes sende dette til os på info@luxur.dk. 

PRISGARANTI SAMMENLIGNINGSKRAV 

  • Det billigere ur skal være at finde i en dansk butik eller på en dansk webshop med dansk CVR-nummer.
  • Konkurrenten skal have varen på lager.
  • Prisgarantien gælder ikke specielle Black Friday-tilbud, kø-tilbud, give-aways eller andre tilbud, hvor der for eksempel er begrænset antal.
  • Der skal hos konkurrenten gælde danske vilkår og betingelser hvad angår garanti, told og moms.
  • Dokumentationen, du sender til os, skal indeholde: Beskrivelse og billede eller screenshot af varen, dato, pris og købssted.
  • Må ikke være opfattet af specielle rabatkoder eller lign.


Du er altid velkommen til at kontakte os vedrørende prisgaranti. Vi vil være billigst, så vi kan leve op til vores eget slogan: ”Flot ur – Fair pris”.

Vi benytter cookies – ved at bruge vores side accepterer du brugen af
cookies som beskrevet i vores handelsbetingelser.