Ved ombytning/bytte til en anden model? 

Hvis du ønsker et andet ur end det du har købt, fortager du bare et nyt køb på webshoppen og betaler for dette. Når vi modtager det ur du gerne vil sende retur, tilbagefører vi pengene for dette oprindelige køb. Se betingelser for returnering under punktet returnering herunder. 

Fortrydelsesret. 

Når du handler hos Luxur.dk har du 14 dages fortrydelsesret.  Det betyder, at du kan returnere din ordre og få pengene tilbage indenfor 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din ordre. Hvis du ønsker at returnere din ordre, skal du, indenfor 14 dage efter, du har modtaget den, give Luxur.dk tydeligt besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Dette skal ske til os skriftlig på info@luxur.dk. Uret skal være os i hænde maximum fem hverdage efter, du har informeret os om, at du ønsker at returnere dit ur. Vi gør opmærksom på, at kun 100 procent ubrugte varer kan returneres. Dette betyder, at uret samt al original emballage, såsom ur-boks, tags, klistremærker, plast/folie på glasset eller lænken skal være i takt, følgesedler, manualer og tilbehør skal være i ubrugt stand. Fremstår produktet ikke som 100 procent nyt og ubrugt kan vi desværre ikke refundere pengene. 

Det er ikke muligt at fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af pakken, eller lade være med at afhente pakken i en pakkeshop. Hvis din pakke ikke afhentes eller du nægter modtagelse, vil vi ofte refundere dit køb, dog minus 500 kr. fra købsprisen til at dække omkostninger i forbindelse med returforsendelsen og administrationsomkostninger.   

Såfremt du ønsker at benytte din fortrydelsesret bedes du downloade vores Returformular, udfylde den og vedlægge den i pakken, når du sender dit ur retur, så vi ved hvor den kommer fra samt hvor vi eventuelt skal refundere et beløb til.

Returnering

Ved returnering af en vare betaler køber fragtomkostningerne. Send venligst varen tilbage på en forsvarlig måde og få altid et trackingnummer, så varen kan eftersøges, hvis den skulle blive væk. Hvis uret ikke sendes med alt original emballage og tilbehør, vil dette udgøre en værdiforringelse, og derfor vil det ikke være muligt at tilbageføre det fulde beløb. Uret samt al original emballage, såsom ur-boks, tags, klistremærker, følgesedler, manualer og tilbehør skal være i ubrugt stand ved returnering. Fremstår produktet ikke som 100 procent nyt og ubrugt kan vi desværre ikke refundere pengene. 

Varens stand, når du sender den retur

Som køber hæfter du for varen stand. Du har ansvaret for, at alle funktioner virker, at uret fremstår som nyt, at al tilbehør medfølger som ved modtagelsen. Eftersom du køber på en webshop og ikke har mulighed for at prøve uret på, skal du naturligvis have mulighed for at ombestemme dig. Men emballage må ikke fjernes, og du må ikke tage varen i brug. 

Såfremt varen er mere end prøvet på, refunderer Luxur.dk desværre ikke beløbet for den købte vare, da varen skal kunne sælges som 100 procent ny igen.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Luxur.dk

Engholm Søpark 17

7400 Herning

OBS. Vi modtager ikke pakker uden omdeling eller pakker sendt per efterkrav.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Luxur.dk tilbagebetaler det fulde beløb for de varer, der sendes retur. Bemærk venligst, at vi ikke betaler fragtomkostningerne ved returforsendelser. Luxur.dk betaler ikke de omkostninger, du har haft ved at sende varen retur til os. 

Beløbet vil blive tilbagebetalt indenfor 7 bankdage fra den dag, vi modtager varen og såfremt vi har alle de informationer, vi behøver, for at kunne betale tilbage. 

Hvis du benytter din reklamationsret refunderer vi alle omkostninger herunder leveringsomkostninger - dog ikke ekstra omkostninger i forbindelse med valg af anden leveringsform end den billigste standardlevering . Vi gennemfører tilbagebetalingen til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre du udtrykkeligt har ytret ønske om andet.

Vi tilbageholder tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Luxur.dk

Engholm Søpark 17

7400 Herning

OBS. Vi modtager ikke pakker uden omdeling eller pakker sendt per efterkrav.

Vi benytter cookies – ved at bruge vores side accepterer du brugen af
cookies som beskrevet i vores handelsbetingelser.