• Nedsat pris
Paul Rich - Signature Ambassador's Rose ur
Paul Rich - Signature Ambassador's Rose ur

Paul Rich - Signature Ambassador's Rose

På lager
1.290,00 kr. 1.649,00 kr. -359,00 kr.
Inkl. moms - Levering 1-2 hverdage

Paul Rich Signature Ambassador's Rose

Paul Rich er super brandet fra New York som har taget verden med storm. Dette er deres nyeste model fra Sigantur linjen. Modellen hedder Paul Rich Signature Ambassador's Rose. Uret er i rosaforgyldt rustfri stål og kommer på en lækker blød rem isort kalvlæder. Det er et modigt, flot, elegant og helt igennem fantastisk ur. Kendetegnet ved Signature linjen er den store urkasse på 45mm samt de markante skruer i urkrandsen. Model Paul Rich Ambassador's Rose er med Japansk Quartz, selvlysende visere, har dato funktion er vandafvisende 5ATM. Det er simpelthen et ur der skal opleves.

 Klassisk maskulint herre ur, men med et tvist at luksuslivet og god stil. For at se alle vores Paul Rich ure så klik her.

  • Fri fragt Fri fragt
  • Prisgaranti Prisgaranti
  • 14 dages returret 14 dages returret
  • Dansk webshop Dansk webshop
  • Webshop Mærket Webshop Mærket

Beskrivelse

Paul Rich Signature Conquest ur

Paul Rich er super brandet fra New York som har taget verden med storm. Især deres topmodel som hedder Signature. Det er modigt, flot, elegant og helt igennem fantastisk ur. Det er lavet i rustfrit stål og er kendetegnet med det utrolige spil mellem den kraftige sorte lænke og den helt unikke ur skive. Uret er med Japansk Quartz, selvlysende visere, har dato funktion er vandafvisende 5ATM. Der er kun brugt de bedste materialer hele vejen igennem og det er simpelthen et ur der skal opleves. 

Paul Rich Signature Conquest er en linje som er indbegrebet at luksus livet i New York, Los Angles og Miami. Fra første sekund du tager dit Paul Rich Signature ur på, vil du føle dig lidt skarpere og mere tiltrækkende. Du kan være sikker på at med et ur fra Signature linjen at du vil få opmærksomhed, da det er stort ur på 45mm som er maskulint og utroligt smukt. 

Denne model Paul Rich Signature Conquest har den mest utrolig sorte ur skive som bare skal ses. Der er virkelig blevet brugt meget energi og penge på at få sådan en dyb og unik sort/blank farve og spil i hele ur skiven.

Her nedenfor kan du se en videopræsentation/anmeldelse af Paul Rich Signature Conquest uret. 

Produktoplysninger

Køn
Herre
Materiale
Rustfri stål
Farve
Rosa guld
Sort
Diameter
45
Tykkelse
11 millimeter
Urværk
Quartz
Rem matriale
Læder
Vandtæt/vandafvisende
5ATM
Funktioner
Dato & tid
Glas
Mineral
Pakning
Boks
Brand
Paul Rich
Selvlysende visere / Lumen
Ja
533

Anmeldelser

Ingen anmeldelser

Du vil eventuelt også synes om

Kunder, der købte denne vare, købte også

Vi benytter cookies – ved at bruge vores side accepterer du brugen af
cookies som beskrevet i vores handelsbetingelser.